Επικοινωνία

Η AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services AE με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της μπορεί να εξυπηρετήσει το σύνολο των αναγκών σας με αξιοπιστία και συνέπεια.

Φόρμα Επικοινωνίας


    Η AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services AE συλλέγει τα ανωτέρω δεδομένα που καταχωρείτε στην φόρμα, τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματα σας διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Καριέρα

    Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με ανθρώπους που μοιράζονται τις φιλοδοξίες και το πάθος μας, με στόχο την μακροπρόθεσμη προσωπική τους ανέλιξη μέσα από την ανάπτυξη της AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services AE.

    Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι η κινητήριος δύναμη για την επιτυχία και την ανάπτυξή της. Για ότι έχουμε πετύχει από το 1993 έως σήμερα, καθοριστικός παράγοντας ήταν και παραμένουν οι άνθρωποι που εργάζονται και αναπτύσσονται στο οικοσύστημα της AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services AE. Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε μέρος του οικοσυστήματος αυτού παρακαλώ αποστείλετε το βιογραφικό σας στο jobs@ambe.gr