Ιστορικό

 

Το 1993 ιδρύθηκε από την Σοφία Λουκοπούλου , φορολογικό ελεγκτή-επόπτη  επί σειρά ετών στην Δ.Ο.Υ ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ , το λογιστικό γραφείο που αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο της AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services A.E., όπως την γνωρίζουμε σήμερα.  

  • Το 2001 εντάχθηκε στο δυναμικό του γραφείου ο Κομνηνός Αντώνιος  με σκοπό την ανάπτυξη και εξειδίκευση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς κεφαλαιουχικές εταιρείες.
  • Το 2004 μετά από κοινή πορεία τριών ετών δημιουργήθηκε η Α. ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε με τον Διακριτικό τίτλο ΑΜΠΕ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ,από την Κα Λουκοπούλου και τον Κο Κομνηνό. Από το 2004 επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τομείς όπως της Εταιρικής Διοίκησης και Διαχείρισης, Χάραξης φορολογικής στρατηγικής, Συμμόρφωσης και Εσωτερικού Ελέγχου .
  • Το 2009, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη εμβάθυνσης και εξειδίκευσης των υπηρεσιών μας στον τομέα της εταιρικής διαχείρισης, εντάσσουμε  στο δυναμικό της εταιρείας τον κ. Μακρή Ευάγγελο πρώην οικονομικό σύμβουλο της Ernst & Young προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς  των οικονομικών αναλύσεων και εξυγιάνσεων των εταιρειών
  • Τον Δεκέμβριο του 2012 και μετά από μία πορεία οχτώ ετών η ΑΜΠΕ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ μεταφέρθηκε στα νέα γραφεία της επί της οδού Β. Σοφίας 40 στο Μαρούσι. Σε αντίθεση με την αρνητική οικονομική συγκυρία της εποχής, επιλέξαμε να επενδύσουμε σε νέα σύγχρονα και μεγαλύτερα γραφεία, ανανεώνοντας ταυτόχρονα το σύνολο του εξοπλισμού μας , έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα πετύχουμε στηριζόμενοι στο στελεχιακό μας δυναμικό.
  • Στις αρχές του 2014 η ΑΜΠΕ Φοροτεχνική , απορροφά την AVLONITIS & ASSOCIATES ACCOUNTING SERVICES και μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services AE.
  • Το τέλος του 2014 , μετά από 21 έτη ανοδικής πορείας, βρίσκει την εταιρεία μας σε πλήρη ανάπτυξη , παρέχοντας  εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς λογιστικών , φορολογικών και οικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών φυσικών και νομικών προσώπων κάθε τύπου και μεγέθους.

Σήμερα, η προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων και νέων αναγκών των πελατών μας είναι συνεχής και στηρίζετε στην συνδυασμένη επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό.

 

Naftemporiki.gr

Capital.gr

Taxheaven.gr

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Cookies.