Εταιρική Παρουσίαση

Η AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services από την ίδρυση της το 1993, είναι μια λογιστική Εταιρεία που στοχεύει στην παροχή υψηλών προδιαγραφών λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών, προς επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό το οποίο διαρκώς επιμορφώνεται προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων, με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν την ποιότητα της εργασίας μας και υλικοτεχνικό εξοπλισμό αιχμής η AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services πρωτοστατεί στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για οικονομική ανέλιξη και επιτυχία.

Το στελεχικό δυναμικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία σε όλους τους τομείς των λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών. Με την σωστή και διαρκή πληροφόρηση καθώς και τη χρήση της απαραίτητης τεχνολογίας, συμβουλεύουμε και οργανώνουμε τα λογιστήρια και τις οικονομικές υπηρεσίες των επιχειρήσεων και των διαφόρων οργανισμών με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσουμε ένα φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον σταθερό και ασφαλές προκειμένου να μπορέσουν απρόσκοπτα να αναπτυχθούν.

Η επιτυχία της συνεργασία μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία, τις ασυναγώνιστες τιμές, τις γνώσεις, το ήθος, την συνέπεια και την εξυπηρέτηση που διακρίνει όλη την ομάδα των συνεργατών μας.

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Cookies.