Πελατολόγιο

Σήμερα οι Πελάτες της AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από την Ελλάδα και το Εξωτερικό που περιλαμβάνει από ιδιώτες που απευθύνονται για την συμπλήρωση της φορολογικής τους δήλωση, έως πολυεθνικές εταιρείες που μας έχουν αναθέσει την τήρηση και επίβλεψη του λογιστηρίου τους στην Ελλάδα. Οι Υπηρεσίες που τους παρέχουμε καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας σε επίπεδο  Λογιστικών, Φορολογικών, Οικονομοτεχνικών, Ελεγκτικών Υπηρεσιών  καθώς και σε  θέματα που αφορούν το  προσωπικό τους (Εργατικά, Ασφαλιστικά, Μισθοδοσία).

Κλαδικά οι Πελάτες μας προέρχονται από τον Εμπορικό,  Βιοτεχνικό – Μεταποιητικό κλάδο , Αστικές , Δικηγορικές εταιρείες, Τεχνικές- Μελετητικές καθώς και τον ευρύτερο κλάδο Παροχής Υπηρεσιών.

Οι Πελάτες μας του Εξωτερικού είναι κυρίως εταιρείες που προέρχονται από  χώρες της Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι κλάδοι που διακρίνουμε είναι εταιρείες εμπορικές και παροχής υπηρεσιών, κ.λ.π.

H Συνεργασία μας περιλαμβάνει την άμεση επαφή με τα Κεντρικά Γραφεία στην Έδρα τους και την αποστολή των απαιτούμενων reports βάση των αναγκών τους καθώς και με την εξυπηρέτηση των ελληνικών υποκαταστημάτων και των θυγατρικών τους εταιριών.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν!

Naftemporiki.gr

Capital.gr

Taxheaven.gr

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Cookies.